Projektit ja niihin liittyminen

Geni-projektit ovat yhteistyöverkostoja (English, Finnish, Russian, Swedish, Norwegian, French, German) — eivät siis projekteja sanan varsinaisessa merkityksessä. Genissä työskentely on yhteistyötä, ja yhteistyö syntyy verkostojen ja yhteisen sukupuun kautta. Suomalais- ja karjalaisjuurisia käyttäjiä on Genissä jo todella paljon, ja lisää tulee jatkuvasti. Tarvitaan foorumeja, missä sukututkijat ja suvustaan kiinnostuneet voivat verkottua, ja mihin voidaan koota keskustelua ja ohjeistusta.

  • Paikkaprojektit Suomen, Ruotsin, Norjan, Venäjän ja Karjalan alueilta löydät Suomi ja Karjala -pääsivun kautta. Paikkaprojekteja ovat alueprojektit, paikkakuntaprojektit, kylä- ja taloprojektit sekä muut paikkakuntien tarkentavat projektit.
  • Projektiin voit liittyä yhteistyökumppaniksi ko. projektisivulla kohdasta Toiminnot > Liity yhteistyökumppaniksi. Kun pyyntösi on hyväksytty, voit liittää ylläpitämiäsi Geniprofiileita projektiin. Yhteistyökumppanina voit myös kutsua ja hyväksyä muita Genin-käyttäjiä projektiin.
  • Aloittaessasi liity ainakin yhteen maakuntaprojektiin, jonka alueella Sinulla esivanhempia, näin liityt maakunnan sukuja tutkivien verkostoon ja muut samoja paikkoja tutkivat löytävät Sinut helpommin, kun lisäät Geniin esivanhempiesi profiileita merkiten nimet, syntymäajat ja -paikat 3-4 sukupolvea. Maakunta-projektien sivuilta löydät lisää tietoa mm. paikallisista erityiskäytännöistä, ja ko. maakunnan paikkakuntakohtaisesta yhteistyöstä ja suvuista.
  • Suomen ja Karjalan paikkakuntaprojektit löydät myös paikkakuntakartan kautta. Siirry karttaan ja klikkaa siellä sen paikkakunnan ympyrää, johon haluat siirtyä. Näkyviin tulee linkki, jota klikkaamalla pääset projektisivulle.
  • Erikois- ja ammattiprojektit löydät sivulta Erikoisprojektit ja ammattikuntaprojektit